Naaicursussen voor alle leeftijden

Naaicursussen voor volwassenen.

Uit een lap stof kan er een leuk kleding stuk gemaakt, met wat aanwijzing en ondersteuning voor een goed eind project. Door eerst eens uittesten of naaien wel iets voor jou is; te experimenteren en het hanteren van de naaimachine, voor je investeert in een naaimachine en een hele naaiattributen. Op een ontspannen en gezellige sfeer wordt men de gelegenheid gesteld uw hobby te verdiepen en trucks en tips aan te leren. Naai en handwerk technieken door genomen en men leert omgaan met modevakbladen o.a. de Burda, Knip of naaipatroon, zo u kledingstuk op maat en naar eigen stijl en model te maken. Tijdens de cursus leer je ook het inzetten van een rits, zak, kragen en kleding naar eigen model en wens te maken.
Voor prijs informatie, datums en inschrijving kan hieronder.

Naaicursus voor de kinderen vanaf 8 tot 11 jaar.

Een leuk moment voor u kind even niet meer turen achter de telefoon en laptop, maar 2uur lekker creatief en ontspannen bezig zijn. Met het volgen van naaicursussen leert je kind meer dan je misschien in eerste instantie denkt! Je kind ontwikkelt in een prettige sfeer de volgende vaardigheden:

 • gaat creatief aan de slag met vorm en kleur en leert vorm geven aan eigen ideeën;
 • leert verschillende eigenschappen en kwaliteiten van verschillende stofsoorten kennen;
 • leert volgens een stap voor stap plan (volgens de juiste volgorde uitvoeren);
 • het draagt bij aan de ontwikkeling van je fijne motoriek (hanteren van schaar- knippen, naald- rijgen) ;
 • leert omgaan met de naaimachine;
 • wij beginnen aan een simpel project.

Naaicursus voor tieners van 12 tot 15 jaar.

Wat leuk is het als je jou ideeën kan omzetten van model, patroon, tot kledingstuk of accessoire. Zo kan je experimenteren als “stylist”/“modeontwerper”. Niets is onmogelijk als je het leren maken van kleding en accessoire bij interesse.

 • in deze cursus leer je stap voor stap de basisvaardigheden die nodig zijn om goed te leren naaien;
 • na deze cursus ben je ook in staat om thuis zelfstandig met de naaimachine aan de slag te gaan;
 • de naaimachine goed en probleemloos inrijgen en bedienen;
 • vertrouwd raken met de naaitermen;
 • leert waar je op moet letten als je een patroon op stof gaat leggen en gaat knippen;
 • leert een logische werkwijze aan zodat je bij je volgende projecten precies weet welke;
 • stappen er nodig zijn om tot een goed resultaat te komen.

Kinderpartijen en brede schoolse activiteiten.

Je wilt jou kind en zijn vriendjes een voor heugelijke en onvergetelijk verjaardagsfeestje geven? Ze kunnen zich uitleven in een workshop.

We hebben workshops voor alle leeftijden, zoals een textiel en handwerk workshop voor kinderen vanaf 6 jaar, kook- en bakworkshops en tassen voor kinderen vanaf 9 jaar en een workshop tiener styling van mee genomen

kleding iets anders maken en tassen voor meisjes vanaf 12. Dolle pret, maar ook creatief-educatief verantwoord. Wedden dat je kind iets nieuws leert?Kinderpartijen en brede schoolse activiteiten.

Je wilt jou kind en zijn vriendjes een voor heugelijke en onvergetelijk verjaardagsfeestje geven? Ze kunnen zich uitleven in een workshop. We hebben workshops voor alle leeftijden, zoals een textiel en handwerk workshop voor kinderen vanaf 6 jaar, kook- en bakworkshops en tassen voor kinderen vanaf 9 jaar en een workshop tiener styling van mee genomen kleding iets anders maken en tassen voor meisjes vanaf 12. Dolle pret, maar ook creatief-educatief verantwoord. Wedden dat je kind iets nieuws leert?